Tuoreimmat uutiset

Appomattox astuu BWT Siittolassa

Reima Kuislan omistama huippuori Appomattox (ex. E L Metal) astuu tulevalla siitoskaudella BWT Siittolassa, Lohtajalla.

Appomattox voitti urallaan Pohjois-Amerikassa 20 kertaa ja sijoittui kolmen parhaan joukkoon joka toisessa startissaan. Orin ennätys 09,1a on koko sisarussarjan kovin ja sen voittosumma on 583 532 €. Appomattox voitti 3-vuotiaana Bluegrassin ja sijoittui toiseksi Kentucky Futurityssä sekä American Nationalissa.

Isä Yankee Glide on yksi kaikkien aikojen parhaita periyttäjiä, jonka jälkeläiset ovat tienanneet pelkästään Pohjois-Amerikassa jo lähes 100 miljoonaa dollaria.

Siitosorina Appomattoxista tekee vieläkin mielenkiintoisemman sen emä, koko emälinja sekä Appomattoxin sisarukset. Emä Courtney Hallin kaikki kilpailuikäiset varsat ovat voittaneet 11,5a tai paremmalla ajalla menestyneimpinä siitosori E L Titan 09,2a/702 473 USD ja vasta 2-vuotias E L Ideal 09,9a/523 934 USD. Varsoista viisi on tienannut vähintään 230 000 dollaria.

Courtney Hallin täyssisko Cameron Hall tienasi 1,8 miljoonaa dollaria ja toinen täyssisko Canland Hall on puolestaan 1,4 miljoonaa dollaria tienanneen siitosori Cantab Hallin emä. Emänemä Cannes Angus on legendaarisen periyttäjätamma Amour Anguksen täyssisko.

- Erittäin fiksu ja kaikin puolin upea ori, joka tulee astumaan erittäin kasvattajaystävällisellä varsamaksulla, kertoo Mika Sohlberg BWT Siittolasta.

BWT Siittola järjestää avoimet ovet 11.5.2019

BWT Siittola järjestää Lohtajalla avoimet ovet äitienpäivän aattona lauantaina 11.5 klo 10.30-14. Perinteinen tapahtuma on aiempina vuosina kerännyt paljon osallistujia ja nyt päivään todella satsataan.

"Uudistamme päivän konseptin ja tarjoamme todella mielenkiintoisen päivän. Siitosorien esittelyn lisäksi järjestämme pienimuotoisen hevoshuutokaupan, Katja Melkolle siirtyvien 2-vuotiaiden kimppavarsojen BWT Falconin ja BWT Feeniksin näytöshiitin sekä perheen pienimmille poniratsastusta. Lounaaksi tarjoamme grillimakkaraa, salaattia, patonkia, juotavaa sekä äitienpäiväkakkukahvit" kertoo siittolavastaava Niina Yli-Hukka.

Tapahtuman juontaa Lauri Hyvönen.

Alustava ohjelma:

klo 10.30           Tilaisuus alkaa, poniratsastusta koko päivän
klo 10.45           Siitosorien ja henkilökunnan esittely

klo 11.15           Huutokauppa
klo 12.00           2-vuotiaiden BWT-kimppavarsojen hiitti (kimpoissa vielä tilaa)
klo 13.00           Kenttälounas

 

Myytävät hevoset:

BWT Gaia (Amour Ami – BWT Adversary)

BWT Gaia on emänsä toinen varsa (BWT Feeniks ensimmäinen). BWT Adversary on BWT Magicin täyssiskosta. Se oli todella lahjakas, mutta loukkaantui nuorena ja siirrettiin siitokseen. Amour Amin jälkeläiset ovat menestyneet koko ajan paremmin ja uskomme siihen vahvasti siitosorina. Lue Amour Amista lisää www.bwt.fi/amourami
Tutustu tarkemmin sukuun >>

 

BWT Graveline (Amour Ami – Marzaiola Jet)

Emä on italialaisen Toniattin laatusukua ja huippuemälinjaa. Marzaiola Jetin varsa BWT Dallas on aloittanut hyvin. BWT Graveline on todella upea ja mielenkiintoinen varsa.
Tutustu tarkemmin sukuun >>

 

Lightning Bow (Three July)

Kantaa orista Harper Blue Chip. Varsomisaika 10.6. Myydään varsamaksu maksettuna.
Tutustu tarkemmin sukuun >>

 

BWT Heartache (Super Arnie)

Kantaa orista Harper Blue Chip. Varsomisaika 28.5. Myydään varsamaksu maksettuna.
Tutustu tarkemmin sukuun >>       

 

Tervetuloa!