Harper Blue Chipin elinikäisiä astutusoikeuksia myytävänä

Astutusoikeus oikeuttaa yhteen varsaan vuosittain. Astutusoikeuden käyttäjä maksaa vain siittolamaksun ja mahdolliset siirtomaksut sekä eläinlääkärikulut. Astutusoikeuden käyttäjä saa siten varsamaksun ilmaiseksi jokaisena vuonna, jolloin varsa syntyy. Astutusoikeus on myös mahdollista vuokrata tai myydä eteenpäin.

Harper Blue Chipin elinikäisen astutusoikeuden hinta on 2800 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Astutusoikeuksia on tarjolla vain 10 kappaletta, joten toimi nopeasti.

Harper Blue Chip 09,4a $882951 kilpaili menestyksellä Pohjois-Amerikassa yhdessä 2000-luvun kovimmissa ikäluokissa kohdaten mm. Father Patrickin, Nuncion, Trixtonin ja EL Titanin. 2-vuotiaana William Wellwood Memorialissa se sijoittui toiseksi Father Patrickin jälkeen ja voitti mm. Champlain Stakesin.

3-vuotiaana Harper Blue Chip sijoittui kolmanneksi Hambossa Trixtonin ja Nuncion jälkeen. Myös ikäluokan muissa suurimmissa lähdöissä Harper Blue Chip oli kärjen tuntumassa. Matron Stakesissa se oli toinen, Canadian Trotting Classicissa kolmas, Breeders Crownissa ja Earl Beal Jr Memorialissa neljäs. Kotiseudullaan Ontariossa Harper Blue Chip dominoi Sire Stakes lähtöjä voittamalla kolme karsintaa ja 125000 dollarin ykköspalkinnon Super Finalista.

Harper Blue Chipin emälinjalla neljäntenä nimenä oleva Matina Hanover muistetaan ennen kaikkea legendaarisen Mack Lobellin emänä. Kolmas emä BJ's Pleasure oli myös kova kilpatamma, jonka 11 haamumailerista menestynein oli Hambo-voittaja ja ME-ori American Winner. Emälinja on tuottanut lukuisia huippuravureita, tuoreimpina tähtinä Prix d'Amerique-voittaja Readly Express ja USA:n paras kilpahevonen viime vuonna Hannelore Hanover.

Lue lisää Harper Blue Chipistä.